Μια μοναδική βραδιά στο Russian Word!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

28 Δεκέμβριος 2015

Όλοι, όσοι βρεθήκαμε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στο εκπαιδευτικό μας κέντρο, ζήσαμε μια μοναδική βραδιά! Μια βραδιά προορισμένη να φέρει κοντά τις "παλιές φουρνιές" με το "νέο αίμα" του Russian Word. Το σκηνικό, αυτή τη φορά, στήθηκε με φόντο τη ρωσική κουζίνα. Ένα κανονικό, μεγάλο εργαστήρι παραδοσιακών γεύσεων οργανώθηκε και έλαβε σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας με πρωτοφανή ζήλο συμμετοχής. Συνταγές από τη μακρινή Ρωσία σε συνδυασμό με την βότκα και την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, μας "μετέφεραν", θαρρείς, για λίγες ώρες κάπου στη Μόσχα, στη χιονισμένη Κόκκινη Πλατεία! Το νοητό αυτό μας ταξίδι είχαμε τη χαρά να μοιραστούμε και με σπουδαστές από τα τμήματα εκμάθησης ρωσικής γλώσσας του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι, έτσι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από "πρώτο χέρι" τη περίφημη μεγάλη παρέα του Russian Word και να γίνουν ένα με εμάς! Σας ευχαριστούμε γι' αυτή την υπέροχη, ζεστή, ρωσική βραδιά και σας υποσχόμαστε, πως θα έρθουν κι άλλες! Οι νέοι μας φίλοι μπορούν να ρωτήσουν ως προς αυτό τους παλαιότερους....Εκείνοι ξέρουν!

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ρωσικών

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα ρωσικών συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το Russian Word σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018 και σας περιμένει να προετοιμάσουμε μαζί πάνω σε γερές βάσεις τη νέα χρονιά, που ανοίγεται μπροστά μας. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματά μας, για τα επιμέρους προγράμματα Διατήρησης της ρωσικής γλώσσας αλλά και εξειδικευμένης ενασχόλησης με αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής ορολογίας, για τις συνεργασίες μας με πανεπιστήμια της Ρωσίας και τις δυνατότητες, που αυτές παρέχουν στους σπουδαστές μας, για τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, που μας περιμένουν στη χώρα της γλώσσας.

Επικοινωνία

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από τη 1/9 και ώρες 11.00-21.30

  • Διευθ: Εγνατία 128, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: 2310220822
  • Email: info@russianword.gr
  • Κιν: 6977719201

Facebook

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…