Συμμετέχουμε στο Διεθνή Μαραθώνιο
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

17 Φεβρουάριος 2016

Στις 10 Οκτωβρίου 2015, κάναμε απλώς την αρχή... Ξεκινήστε, λοιπόν, την προθέρμανση, γιατί στις 3 Απριλίου 2016 συνεχίζουμε να τρέχουμε...! Τρέξε κι εσύ μαζί μας, γιατί…. В здоровом теле здоровый дух !

Η ομάδα του Russian Word εκφράζει τις εγ­κάρ­διες ευχαριστίες της στους διοργανωτές του 11 Διεθνή Μαραθωνίου, στον οποίο η ομάδα μας θα δώσει δυναμικό παρόν, και εύχεται καλή επιτυχία σε αυτό το αξιόλογο αθλητικό γεγονός.  

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ρωσικών

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα ρωσικών συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το Russian Word σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018 και σας περιμένει να προετοιμάσουμε μαζί πάνω σε γερές βάσεις τη νέα χρονιά, που ανοίγεται μπροστά μας. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματά μας, για τα επιμέρους προγράμματα Διατήρησης της ρωσικής γλώσσας αλλά και εξειδικευμένης ενασχόλησης με αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής ορολογίας, για τις συνεργασίες μας με πανεπιστήμια της Ρωσίας και τις δυνατότητες, που αυτές παρέχουν στους σπουδαστές μας, για τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, που μας περιμένουν στη χώρα της γλώσσας.

Επικοινωνία

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από τη 1/9 και ώρες 11.00-21.30

  • Διευθ: Εγνατία 128, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: 2310220822
  • Email: info@russianword.gr
  • Κιν: 6977719201

Facebook

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…