Λιστα αναμονης για το εκπαιδευτικο ταξιδι στη Ρωσια (7/7 – 18/7/2016)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

02 Μάρτιος 2016

Αγαπητοί σπουδαστές μας!

Η ανταπόκρισή σας στο άκουσμα της προετοιμασίας από το Κέντρο μας του νέου εκπαιδευτικού ταξιδιού του στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαράτωφ και της Μόσχας από τις 7/7 έως τις 18/7/2016 ήταν, ομολογουμένως, κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή! Μέσα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας από τη σχετική ανακοίνωσή μας, οι αρχικά προβλεπόμενες θέσεις υπερκαλύφθηκαν, και έτσι θα αποτελέσουμε τη μεγάλη, υπέροχη ομάδα σ’ αυτό το σπουδαίο, αλησμόνητο ταξίδι! Ωστόσο, καλούμε και όλους εσάς, που δεν προλάβατε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή και εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε, να απευθύνεστε στη γραμματεία του κέντρου μας, προκειμένου να συμπεριληφθείτε σε σχετική λίστα αναμονής, που έχει ήδη αρχίσει να τηρείται, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο κενές ή ακόμη και νέες θέσεις.

Ευχαριστούμε πολύ!   

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ρωσικών

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα ρωσικών συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το Russian Word σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018 και σας περιμένει να προετοιμάσουμε μαζί πάνω σε γερές βάσεις τη νέα χρονιά, που ανοίγεται μπροστά μας. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματά μας, για τα επιμέρους προγράμματα Διατήρησης της ρωσικής γλώσσας αλλά και εξειδικευμένης ενασχόλησης με αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής ορολογίας, για τις συνεργασίες μας με πανεπιστήμια της Ρωσίας και τις δυνατότητες, που αυτές παρέχουν στους σπουδαστές μας, για τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, που μας περιμένουν στη χώρα της γλώσσας.

Επικοινωνία

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από τη 1/9 και ώρες 11.00-21.30

  • Διευθ: Εγνατία 128, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: 2310220822
  • Email: info@russianword.gr
  • Κιν: 6977719201

Facebook

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…