ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Δεκέμβριος 2016

Σχετικά με την ανακοίνωσή μας για τη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη, στις 24-25-26 Φεβρου­αρί­ου 2017 της χειμερινής εξεταστικής περιόδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα κατωτέρω:

Οι εγγραφές των ενδιαφερομένων για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις θα πραγματοποιούνται έως και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017.
Για τη διευκόλυνση και την αποφυγή ταλαιπωρίας και εξόδων εκείνων των υποψηφίων, οι οποίοι θα προσέρχονται από μακρινά μέρη θα υπάρξει μέριμνα, ώστε να ολοκληρώσουν όλες τις ενότητες της εξέτασης εντός μίας (1) ημέρας, κατόπιν σχετική συνεννόησης με το κέντρο μας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός για την κατάθεση του χρηματικού ποσού, που αντιστοιχεί στα εξέταστρα του κάθε επιπέδου θα γνωστοποιηθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθεί από το Κέντρο μας συγκεκριμένη ημερομηνία, κατά την οποία θα διεξαχθεί ειδική ημερίδα επιμόρφωσης των μελών της Πανελλήνιας ένωσης καθηγητών ρωσικής γλώσσας και λογοτεχνίας γύρω από ζητήματα προετοιμασίας των υποψηφίων ενόψει των εξετάσεων.

Η Πανελλήνια ένωση καθηγητών ρωσικής γλώσσας και λογοτεχνίας θα βρίσκεται, συνεχώς, στη διάθεσή σας για θέματα, που αφορούν την παραγωγή του γλωσσοδιδακτικού υλικού και την όσο το δυνατόν αρτιότερη και πληρέστερη προετοιμασία των υποψηφίων με σκοπό την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ρωσικών

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα ρωσικών συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το Russian Word σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018 και σας περιμένει να προετοιμάσουμε μαζί πάνω σε γερές βάσεις τη νέα χρονιά, που ανοίγεται μπροστά μας. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματά μας, για τα επιμέρους προγράμματα Διατήρησης της ρωσικής γλώσσας αλλά και εξειδικευμένης ενασχόλησης με αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής ορολογίας, για τις συνεργασίες μας με πανεπιστήμια της Ρωσίας και τις δυνατότητες, που αυτές παρέχουν στους σπουδαστές μας, για τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, που μας περιμένουν στη χώρα της γλώσσας.

Επικοινωνία

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από τη 1/9 και ώρες 11.00-21.30

  • Διευθ: Εγνατία 128, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: 2310220822
  • Email: info@russianword.gr
  • Κιν: 6977719201

Facebook

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…