ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

06 Απρίλιος 2017

Αξιότιμοι σπουδαστές, που συμμετείχατε στις εξετάσεις πιστοποίησης της ρωσικής ως ξένης γλώσσας!

Για μια ακόμη φορά Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας! Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να Σας ενημερώσουμε, πως η σχετική τελετή απονομής των πτυχίων θα γίνει την Κυριακή 09 Απριλίου 2017 και ώρα 15:00 στην αίθουσα Βεργίνα 2 του Ξενοδοχείου “CAPSIS” (Μοναστηρίου 18). Η τελετή της απονομής θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του The 10th Foreign Languages Forum.

Παρακαλούμε όλους Εσάς, που προς τιμήν Σας θα λάβει χώρα η εκδήλωση της απονομής, να φέρετε μαζί το Δελτίο της Αστυνομικής Σας Ταυτότητας ή εφόσον δεν θα καταστεί δυνατό να παρευρεθείτε αυτοπροσώπως, να εφοδιάσετε το πρόσωπο, που θα παραστεί εκεί για να παραλάβει το πτυχίο για λογαριασμό Σας, με σχετική εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής Σας.

Ενημερώνουμε τους επιτυχόντες στις χειμερινές εξετάσεις της περιόδου 25-26 Φεβρουαρίου 2017, στους οποίους πρόκειται να απονεμηθούν τα σχετικά πιστοποιητικά στην εκδήλωση, ότι, εφόσον δεν καταστεί δυνατόν να παραστούν σε αυτή για να τα παραλάβουν (είτε αυτοπροσώπως είτε δια εξουσιοδοτούμενου προσώπου), στο αμέσως ακόλουθο χρονικό διάστημα, δηλαδή από 10/04/2017 έως 23/04/2017, το εκπαιδευτικό μας κέντρο ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ λόγω των διακοπών του Πάσχα και συνεπώς θα αδυνατεί να ανταποκριθεί σε ενδεχόμενη από αυτούς αναζήτηση του πτυχίου τους κατά τις παραπάνω ημέρες. Παρακαλούνται οι σπουδαστές, για τους οποίους η παραλαβή του πτυχίου επείγει για οποιοδήποτε λόγο, να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους την παρούσα ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε για την προσοχή Σας.

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ρωσικών

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα ρωσικών συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το Russian Word σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018 και σας περιμένει να προετοιμάσουμε μαζί πάνω σε γερές βάσεις τη νέα χρονιά, που ανοίγεται μπροστά μας. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματά μας, για τα επιμέρους προγράμματα Διατήρησης της ρωσικής γλώσσας αλλά και εξειδικευμένης ενασχόλησης με αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής ορολογίας, για τις συνεργασίες μας με πανεπιστήμια της Ρωσίας και τις δυνατότητες, που αυτές παρέχουν στους σπουδαστές μας, για τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, που μας περιμένουν στη χώρα της γλώσσας.

Επικοινωνία

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από τη 1/9 και ώρες 11.00-21.30

  • Διευθ: Εγνατία 128, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: 2310220822
  • Email: info@russianword.gr
  • Κιν: 6977719201

Facebook

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…