Εκδήλωση απονομής των πτυχίων γλωσσομάθειας της ρωσικής ως ξένης γλώσσας
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

08 Νοέμβριος 2017

 

 

Αγαπητοί σπουδαστές,

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Ρωσικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού «Russian Word» βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να Σας ενημερώσουν, ότι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00΄ θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Electra Palace» (Πλ. Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη), η καθιερωμένη επίσημη τελετή για την απονομή  των πτυχίων  γλωσσομάθειας της ρωσικής ως ξένης γλώσσας, προς τιμήν των επιτυχόντων στις θερινές εξετάσεις περιόδου 2017 που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη με φορέα χορήγησης των πτυχίων το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ και εκείνων που συμμετείχαν επιτυχώς στις εξετάσεις κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού ταξιδιού του «Russian Word» τον Ιούλιο 2017 στη Ρωσία με φορέα χορήγησης των πτυχίων το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας «Μ.Β. Λομονόσωφ»

Για την παραλαβή του πτυχίου Σας παρακαλούμε πολύ να έχετε υπ’ όψιν Σας τα εξής:
1) Για την αυτοπρόσωπη παραλαβή του πτυχίου από τον ίδιο τον επιτυχόντα-δικαιούχο απαιτείται η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς του ή οποιουδήποτε άλλου επίσημου εγγράφου (π.χ. διαβατηρίου) από το οποίο να προκύπτουν με σαφήνεια τα στοιχεία του.
2) Σε περίπτωση που το πτυχίο παραληφθεί δια λογαριασμό του επιτυχόντα από τρίτο πρόσωπο, το τελευταίο δέον να είναι εφοδιασμένο με σχετική προς τούτο εξουσιοδότηση, θεωρημένη ως προς το γνήσιο της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος-επιτυχόντα από αρμόδια Αρχή η Υπηρεσία (βλ. υπόδειγμα συνημμένου αρχείου). Με την προσκόμιση της εξουσιοδότησης από τον εξουσιοδοτούμενο απαιτείται από αυτόν, ομοίως η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς του ή οποιουδήποτε άλλου επίσημου εγγράφου (π.χ. διαβατηρίου) από το οποίο να προκύπτουν με σαφήνεια τα στοιχεία του.
3) Παρακαλείσθε να προσέρχεστε στον προαναφερόμενο χώρο της εκδήλωσης τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την ως άνω προγραμματισμένη ώρα έναρξής της (18:00΄), για να υπογράφετε τα απαιτούμενα για την παραλαβή του πτυχίου έγγραφα.
4) Σπουδαστές που έχουν ήδη ζητήσει επικυρωμένη μετάφραση του πτυχίου τους στην ελληνική γλώσσα, θα μπορούν να την παραλάβουν με την προσκόμιση του αντίστοιχου χρηματικού ποσού.

Αγαπητοί σπουδαστές,
Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να Σας συγχαρούμε για την επιτυχία Σας και να Σας παροτρύνουμε να εξακολουθήσετε την ένθερμη ενασχόλησή Σας με τη ρωσική γλώσσα, βεβαιώνοντάς Σας, ότι σε αυτή Σας την προσπάθεια θα είμαστε πάντα δίπλα Σας!
Σας ενημερώνουμε, ότι η επόμενη εξεταστική περίοδος θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 24-25 Φεβρουαρίου 2018 με φορέα διοργάνωσής τους και χορήγησης των αντίστοιχων πτυχίων το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και μπορείτε ήδη από τώρα να υποβάλλετε την αίτηση συμμετοχή Σας σε αυτές στη Γραμματεία του εκπαιδευτικού κέντρου ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού «Russian Word» (Εγνατία 128, 3ος όροφος)

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και τη συνεργασία Σας.

 

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ρωσικών

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα ρωσικών συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το Russian Word σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018 και σας περιμένει να προετοιμάσουμε μαζί πάνω σε γερές βάσεις τη νέα χρονιά, που ανοίγεται μπροστά μας. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματά μας, για τα επιμέρους προγράμματα Διατήρησης της ρωσικής γλώσσας αλλά και εξειδικευμένης ενασχόλησης με αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής ορολογίας, για τις συνεργασίες μας με πανεπιστήμια της Ρωσίας και τις δυνατότητες, που αυτές παρέχουν στους σπουδαστές μας, για τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, που μας περιμένουν στη χώρα της γλώσσας.

Επικοινωνία

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από τη 1/9 και ώρες 11.00-21.30

  • Διευθ: Εγνατία 128, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: 2310220822
  • Email: info@russianword.gr
  • Κιν: 6977719201

Facebook

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…