ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

13 Μάιος 2016

Η εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας σε συνθήκες απουσίας του γλωσσικού περιβάλλοντος δεν είναι εύκολη αποστολή. Δεν μπορεί, επομένως, παρά να μας χαροποιεί το γεγονός, ότι η συμμετοχή των 25 σπουδαστών μας στη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης  (12/05 - 15/05/16) στις δραστηριότητες του Ρωσικού περιπτέρου ЧИТАЙ РОССИЮ! αποτέλεσε θαυμάσια προσθήκη στα μαθήματα του Κέντρου μας. Δεν έμεινε αμφιβολία, πως η ελεύθερη συζήτηση – γνωριμία με τους Ρώσους καλλιτέχνες, καθηγητές και εκδότες, αισθητά, παρότρυνε την προφορική επικοινωνία και βοήθησε την ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων. Είμαστε ευγνώμονες στους εθελοντές μας για τη συμμετοχή τους στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Κέντρου μας και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο.

Οι καθηγητές.

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ρωσικών

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα ρωσικών συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το Russian Word σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018 και σας περιμένει να προετοιμάσουμε μαζί πάνω σε γερές βάσεις τη νέα χρονιά, που ανοίγεται μπροστά μας. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματά μας, για τα επιμέρους προγράμματα Διατήρησης της ρωσικής γλώσσας αλλά και εξειδικευμένης ενασχόλησης με αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής ορολογίας, για τις συνεργασίες μας με πανεπιστήμια της Ρωσίας και τις δυνατότητες, που αυτές παρέχουν στους σπουδαστές μας, για τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, που μας περιμένουν στη χώρα της γλώσσας.

Επικοινωνία

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από τη 1/9 και ώρες 11.00-21.30

  • Διευθ: Εγνατία 128, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: 2310220822
  • Email: info@russianword.gr
  • Κιν: 6977719201

Facebook

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…