Οι εγγραφές για το έτος 2017-2018 ξεκίνησαν!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

20 Αύγουστος 2017

Αγαπητοί φίλοι!

Το Russian Word Σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018! 

Απο τις 04/09 η Γραμματεία μας θα λειτουργεί καθημερινά (16.00 έως 21.00) για να Σας ενημερώσει για τα προγράμματα εκμάθησης ρωσικής γλώσσας, τη δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης καθώς και τα εκπαιδευτικά ταξίδια στα ρωσικά πανεπιστήμια, τα οποία απο τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιούνται  δυο φορές το χρόνο. 

Γενικές πληροφορίες για τη λειτουργία όλων των τμημάτων: Όπως και κάθε εκπαιδευτικό έτος, έτσι και φέτος θα υπάρχουν πολλά πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα επιπέδων Α1, Α2, Β1 και Β2. Τα μαθήματα θα διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα συνολικής διάρκειας 4 ή 5 ακ. ωρών την εβδομάδα ανάλογα με το επίπεδο και τον στόχο του προγράμματος που θα επιλέξετε. 

Εξετάσεις πιστοποίησης: Οι εξετάσεις με φορέα χορήγησης του πιστοποιητικού γλωσσομάθειας το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης διεξάγονται 2 φορές τον χρόνο (κάθε Φεβρουάριο και Ιούνιο). Το Κέντρο ρωσικής γλώσσας Russian Word κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίων σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και φέτος έχει προετοιμάσει πάνω από 250 σπουδαστές.  

Όσοι επιθυμούν να προσδιορίσουν το επίπεδο γλωσσομάθειας της ρωσικής γλώσσας μπορούν να περάσουν από το "Γραφείο μεθοδολογίας", για να συμπληρώσουν, εντελώς δωρεάν, το τεστ κατάταξης.

Βρισκόμαστε στην Εγνατία 128, στον 3 όροφο. Τηλ. 2310.220822. 

Σας περιμένουμε! 

 

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ρωσικών

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα ρωσικών συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το Russian Word σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018 και σας περιμένει να προετοιμάσουμε μαζί πάνω σε γερές βάσεις τη νέα χρονιά, που ανοίγεται μπροστά μας. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματά μας, για τα επιμέρους προγράμματα Διατήρησης της ρωσικής γλώσσας αλλά και εξειδικευμένης ενασχόλησης με αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής ορολογίας, για τις συνεργασίες μας με πανεπιστήμια της Ρωσίας και τις δυνατότητες, που αυτές παρέχουν στους σπουδαστές μας, για τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, που μας περιμένουν στη χώρα της γλώσσας.

Επικοινωνία

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από τη 1/9 και ώρες 11.00-21.30

  • Διευθ: Εγνατία 128, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: 2310220822
  • Email: info@russianword.gr
  • Κιν: 6977719201

Facebook

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…