Εξετάσεις πιστοποίησης
 • μέγεθος γραμματοσειράς +

23 Φεβρουάριος 2015

Κέντρο προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης του βαθμού γλωσσομάθειας της ρωσικής γλώσσας ως ξένης

 «Русское Слово»

Βασικές κατευθύνσεις της δραστηριότητας του Κέντρου προετοιμασίας για τις εξετάσεις στη ρωσική, ως ξένη γλώσσα, αποτελούν:

 • Η παροχή συμβουλευτικής αρωγής κατά την προετοιμασία για τις εξετάσεις (οργάνωση και διεξαγωγή συνεδρίων, κύκλων μαθημάτων που έχουν ως αντικείμενο την προετοιμασία για τις εξετάσεις, με βάση τη μέθοδο, που προβλέπουν οι Κρατικές προδιαγραφές – πρότυπα για την γνώση της ρωσικής, ως ξένης γλώσσας).
 • Προετοιμασία για τις εξετάσεις σπουδαστών, με μητρική γλώσσα τη Ρωσική, στο πλαίσιο  ειδικών προγραμμάτων, που περιλαμβάνουν την ανάλυση τυπικών λαθών στο λόγο των ρωσόφωνων σπουδαστών.
 • Διεξαγωγή δοκιμαστικής – διαγνωστικής εξέτασης, που θα στοχεύει στην απόκτηση των εξής επιπέδων πιστοποίησης: Στοιχειώδες, Βασικό, Πρώτο, Δεύτερο,  Τρίτο και Τέταρτο.
 • Παραγωγή – εκπόνηση υλικού εκπαιδευτικής μεθόδου, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις  στη ρωσική γλώσσα.
 • Συμμετοχή σε σεμινάρια, συνέδρια και εκθέσεις σχετικές με την εκπαιδευτική φιλοσοφία  του Κέντρου.
 • Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι δυνατή είτε κατόπιν της παρακολούθησης σειράς μαθημάτων προετοιμασίας είτε χωρίς προετοιμασία, εφόσον ο εξεταζόμενος κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες γλωσσικής επικοινωνίας.
 • Οι καθηγητές του Κέντρου «Русское Слово» διαθέτουν κρατική πιστοποιήση,  του Προγράμματος  «Γλωσσοδιδακτικές αρχές των εξετάσεων πιστοποίησης γλωσσομάθειας»  (διαδικασία και μέθοδος διεξαγωγής εξέτασης στο πλαίσιο του Ρωσικού Κρατικού Συστήματος Εξέτασεων), η οποία έχει χορηγηθεί από το Διεθνές Εξεταστικό Κέντρο του Ρωσικού Πανεπιστημίου της Φιλίας των Λαών (Μόσχα) και από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Πληροφορίες για τις μεθόδους πάνω σε ζητήματα εξέτασης:

2310-22.08.22/6977719201

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.russianword.gr

 

 

 

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ρωσικών

Αν ενδιαφέρεστε για τα μαθήματα ρωσικών συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Το Russian Word σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018 και σας περιμένει να προετοιμάσουμε μαζί πάνω σε γερές βάσεις τη νέα χρονιά, που ανοίγεται μπροστά μας. Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματά μας, για τα επιμέρους προγράμματα Διατήρησης της ρωσικής γλώσσας αλλά και εξειδικευμένης ενασχόλησης με αυτή σε επίπεδο επαγγελματικής ορολογίας, για τις συνεργασίες μας με πανεπιστήμια της Ρωσίας και τις δυνατότητες, που αυτές παρέχουν στους σπουδαστές μας, για τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια, που μας περιμένουν στη χώρα της γλώσσας.

Επικοινωνία

Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά από τη 1/9 και ώρες 11.00-21.30

 • Διευθ: Εγνατία 128, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
 • Τηλ: 2310220822
 • Email: info@russianword.gr
 • Κιν: 6977719201

Facebook

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…