
Любишь кататься – люби и катайся!
Впервые команда студентов Russian Word в лыжных комбинезонах раскатает снежный курорт «Элатохори».
В воскресенье 20 февраля ровно 50 человек (а именно столько вмещает в себя комфортабельный автобус) отправятся в однодневное путешествие по сказочным горным пейзажам «Элатохори». Наш лыжный день мы подготовили максимально разнообразно и насыщенно: даже если знакомство с горнолыжным спортом ограничивалось для многих из нас просмотром зимней олимпиады – с Russian Word никогда не поздно начать! Главное – не бояться, а наши опытные ребята поддержат и подскажут. Итак, вас ждут обязательные зимние забывы в виде игры в снежки, лепки снежной бабы, валяния в снегу на зимних холмах, отработки горнолыжной лексики на русском языке, дегустации местой кухни в тавере «Анои», а для самых смелых- спуск с горных вершин.
Все будут кататься по-разному, но объединит нас любовь к новым ощущениям, жажда жизни и бодрому ветру перемен!
Так отправимся навстречу снегу вместе!
Детали участия в поездке в серетариате RW.
Αν σας αρέσει το σκι, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήσετε!
Για πρώτη φορά η ομάδα των σπουδαστών του RW θα φορέσει τις φόρμες του σκι και θα οργώσει το χιονοδρομικό κέντρο στο Ελατοχώρι.
Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 50 άτομα (γιατί ακριβώς τόσα επιτρέπει η χωρητικότητα του άνετου λεωφορείου) θα πραγματοποιήσουν ημερήσια εξόρμηση στο παραμυθένιο ορεινό τοπίο του Ελατοχωρίου. Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτή τη μοναδική ημέρα γνωριμίας μας με το σκι με ποικίλους και εποικοδομητικούς τρόπους: παρόλο που για πολλούς από εμάς η επαφή μας με το σκι περιοριζόταν στην παρακολούθηση των Χειμερινών Ο.Α., με το RW δεν είναι ποτέ αργά να ξεκινήσεις! Το σημαντικότερο είναι μη φοβάστε, αφού θα σας βοηθήσουν και θα σας υποστηρίξουν οι έμπειροι φίλοι μας.
Σας περιμένουν τα καθιερωμένα χειμερινά παιχνίδια, χιονοπόλεμος και κατασκευή χιονάνθρωπου, χαλάρωση στα χειμερινά θέρετρα, εξάσκηση στο λεξιλόγιο του χιονιού και του σκι στα ρωσικά, φιλικές συζητήσεις στο πλαίσιο της παρέας των σπουδαστών του RW, η τοπική γαστρονομία και για τους γενναιότερους η κατάβαση από τις βουνοκορφές. Ο καθένας θα κάνει σκι με τον τρόπο του, αλλά θα μας ενώνει η αγάπη μας για νέες εμπειρίες, η δίψα για ζωή και η ανάγκη για φρέσκο αέρα ανανέωσης. Πάμε όλοι μαζί να απολαύσουμε το χιόνι!
Για λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εκδρομή μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του RW.
RW Mediacenter.